อาจารย์คณะเศรษฐศาสตร์ได้รับรางวัลผลงานวิชาการดีเด่นประเภทบทความวิจัย “The Best Paper Award in The conference will be held at Faculty of Economics and Business Universitas Diponegoro, Tembalang, Semarang, Indonesia”

ชื่อบทความวิจัย :   Happiness from Economic Status: Evidence from the Elderly in the Northeastern Region of Thailand

นักวิจัย :   ผศ.ดร.จงรักษ์ หงษ์งาม  รศ.ดร.ดุษฏี อายุวัฒน์ และ รศ.ดร.เกศินี สราญฤทธิชัย
       Jongrak  Hong-ngam, Dusadee Ayuwat, Kesinee Saranrittichai

ชื่องานประชุม :   Oral presentation at the Second International Conference on Finance, Management and Business.
วันที่รับรางวัล :   August 1, 2018
สถานที่จัดงาน :   The conference will be held at Faculty of Economics and Business Universitas Diponegoro, Tembalang, Semarang, Indonesia